Fórum aliance A-ROY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fórum aliance A-ROY

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

konečná

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
divad

divad

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 16. 11. 07

konečná Empty
PříspěvekPředmět: konečná   konečná EmptySat Feb 23, 2008 6:28 pm

vzhledem k posledním událostem které se staly mně a tím jsem ohrozil naše spojenectví s Bofkou (konflikt se dvěma jejich hráči) jsem se rozhodl na konci února ukončit svoje působení na tomto servru. Nemůžu totiž garantovat,že se něco podobného opět nestane. No Nechci narušovat stabilitu ASA. Přeji všem hodně uspěchů v této hře.
P.S. Pokud by někdo věděl o někom kdo by převzal tento účet ať se mi ozve do konce února.
Návrat nahoru Goto down
Hellis

Hellis

Poeet p?íspivku : 91
Registration date : 22. 12. 07

konečná Empty
PříspěvekPředmět: Re: konečná   konečná EmptySat Feb 23, 2008 8:05 pm

Co je to tady v posledni dobe za pitomou modni dezerci? Tak kua kdyz neco poserete, tak se k tomu postavte celem a omluvte se, ale neni to duvod koncit. Copak jste zasrany zbabelci, ze od svych problemu a neuspechu zdrhate? Trochu zapojte rozum a odvahu a prestante me srat. Rano Multy a ted ty. Jestli mas nejakej duvod, proc chces skoncit, tak se ale nevymlouvej na to, zes ohrozil alianci a bla bla bla, takovy pi*****y neminim poslouchat, uz jsem vazne vytocena, kdyz tohle udelaji 2 clenove aliance, tak to akorat znamena, ze tady mame moralni rozklad. Opakuju - budto mate jinej duvod k odchodu nebo ne a vyserte se na to, normalne se k tomu postavte celem, vysvetlete svuj problem a prestante prudit. Nic neni tak strasnyho, aby se to nedalo napravit, tak se prestante vymlouvat na dobro aliance, napravte svy chyby a bojujte za nas dal. Tecka, skoncila sem.
Návrat nahoru Goto down
Hurghada1
Spamovač plevelič
Spamovač plevelič
Hurghada1

Poeet p?íspivku : 193
Registration date : 16. 11. 07

konečná Empty
PříspěvekPředmět: Re: konečná   konečná EmptySat Feb 23, 2008 10:19 pm

Exclamation Exclamation Exclamation JASNÝ Exclamation Exclamation Exclamation hellis má pravdu! chybama se učí a ne že se skováš někam do koutečka aby tě nikdo neviděl!!! Evil or Very Mad
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

konečná Empty
PříspěvekPředmět: Re: konečná   konečná Empty

Návrat nahoru Goto down

konečná
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Fórum aliance A-ROY :: Volná diskuze :: Různé-
Přejdi na: