| *°Q°* | |
|
+6andrew1994 polo mc hol Piletice nana divad Hellis 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Hellis
Poeet p?íspivku : 91 Registration date : 22. 12. 07
| Předmět: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 10:44 am | |
| Toto mi napsal diplomat za *°Q°*:
Zdar a sílu, doufám, že si na mne vzpomímáš, ale jsem ten diplomat, který Vás oslovil ohledně spojenectví asi před měsícem. Oslovuji Tě s prosbou ... Jde o vyhlášení války nám od aliance na 47. místě EXC-S. Jde mi jen o záchranu naší ali, jelikož s nimi v naší pozici nelze bojovat. A tak se chci zeptat : nemohla by Vaše ali nás před nimi nějakým způsobem zastínit ? Pokud by to bylo možné, mluvím tímto za celou naší ali, byli bychom Vám vděčni třeba tím způsobem, že by celá naše ali spadala pod Vás. a to tím způsobem, že bychom Vám jako Vaši dlužníci a spojenci např. každý týden posílali od každěho v naší ali suroviny na podporu. Byli bychom takový Vaši tichý společníci. V jednotě tkví síla ;-) Díly moc za rychlou odpověď. S úctou Toutatis, diplomat aliance *°Q°* | |
|
| |
Hellis
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 11:03 am | |
| Ja sem mu teda napsala, ze to nejde, protoze valku uz vedeme a vist ji na dvou frontach by bylo vysilujici... Ale je to jako odmitnout zachránit topící se šťeňátka budu z toho spatne spat ... a jeste bysme meli surky od nich... | |
|
| |
divad
Poeet p?íspivku : 31 Registration date : 16. 11. 07
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 11:21 am | |
| nejsme žádnej zaopatřovací ústav. Sůrky se daj sehnat jiným způsobem a více... | |
|
| |
nana
Poeet p?íspivku : 15 Registration date : 22. 02. 08
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 11:28 am | |
| ahoj, koukal jsem že je mam asi tak z vas nejblize, ale porad dost daleko , tak asi doba reakce by byla dlouha | |
|
| |
Piletice
Poeet p?íspivku : 4 Registration date : 18. 11. 07
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 11:48 am | |
| no newim mohli by jsme jim pomoct ale to by museli zahrnovat moc moc surkama aby se to vyplatolo | |
|
| |
polo mc hol
Poeet p?íspivku : 55 Registration date : 17. 11. 07
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 11:53 am | |
| Zdravím,
Hell, chápu, že bys jim ráda pomohla, ale myslím, že v tomhle případě to je pro nás opravdu ztráta času. Koukal jsem na jejich ally a ani ti nejsilnější nám nejsou v podstatě k ničemu. Tyhle minially jsou odsouzený k zániku a je třeba se s tím smířit, dobré je z nich pak vyzobat ty nejlepší hráče, ale tohle není ten případ, jsou příliš malí. Pokud jim chceš přeci jen nějak pomoct, pak jedině diplomatickou cestou, to nás nic stát nebude a čas tím budeš trávit ty. | |
|
| |
Hellis
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 11:59 am | |
| polo: ja vim, partaku, asi mas pravdu Jen dodavam - almaris a Coffey jsou zatim pro. Alespon co se posilani podpor tyce, ze bychom se jich jako zbavili jde o to, jestli by je uzivili, no. | |
|
| |
andrew1994
Poeet p?íspivku : 235 Registration date : 16. 11. 07
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 12:29 pm | |
| EXC-S je nepriamy spojenec NFT-VIA takze mozno by sa im malo nejako pomoct... mozno keby nam zafinancovali polku armady co posleme na EXC-S by sa to vyplatilo... | |
|
| |
Jerryk
Poeet p?íspivku : 107 Registration date : 16. 11. 07
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 12:39 pm | |
| Podle mne je to strategicky nesmysl. Jsou moc daleko, moc bezvyznamni a i kdyby nas uplaceli, tak jim nemuzeme pomoct. Maximalne si je muzeme dat do spojencu a udelat bububu na ty co utoci, treba je nechaj. Lepsi reseni nevidim. | |
|
| |
Hellis
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 3:26 pm | |
| Dalsi zprava od Toutatis:
Teď mně právě odepsal kamarád Nitramus z A- WH ( Vaši spojenci ) s tím, že máme říct té útočící ali, že jsme tichým společníkem aliance A- WH, a že pokud nestáhnou útoky, že budou muset čekat útoky i od jejich ali ! Napsal, že by samozřejmě šlo jen o fake útoky, jelikož jsou také velmi daleko. A tak mě napadlo - nemohli by jste pro nás udělat alespoň na oko to samé ? Moc díky za odpověď ! | |
|
| |
Krupier
Poeet p?íspivku : 16 Registration date : 17. 11. 07
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 4:06 pm | |
| Ahoj spolubojovníci.
Chtěl bych říct svůj názor na toto téma a ten je stručný a jasný a to nechat je být ať si to vyřeší sami.
Zbytečně se nenechat zatáhnout do konfliktu, který nás bude stát čas, surky, bojovníky a kdo ví co ještě.
Nejsou to naši spojenci tak to nechme plavat. Toť můj nazor.
Přeji hezký den.
Krupier.
Naposledy upravil Krupier dne Sat Mar 01, 2008 9:54 pm, celkově upraveno 6 krát | |
|
| |
polo mc hol
Poeet p?íspivku : 55 Registration date : 17. 11. 07
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 5:41 pm | |
| to krupier: nastav si prosím nějakej inteligentní font, ani jeden z nás tu doufám není slepej a řvát na nás nemusíš | |
|
| |
Hurghada1 Spamovač plevelič
Poeet p?íspivku : 193 Age : 31 Registration date : 16. 11. 07
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 7:11 pm | |
| já souhlasím s krupierem..až na to že mi to utrhlo voči | |
|
| |
Hellis
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 11:12 pm | |
| Takze, kdyby vas to naaahodou zajimalo, jak to s touto alianci dopadlo, nakonec jsem veci vzala do vlastnich rukou, napsala jsem EXC-S diplomatickou notu, pohrozila jsem jim diplomaticky a valka byla zrusena. Od zachranenych mame velke diky za podporu. No a ja tedy dekuju vsem, co se kladne postavili k pomoci teto male a bezvyznamne alianci a presto nabidli svou pomoc. Diky. | |
|
| |
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 11:13 pm | |
| - Hellis napsal:
- Takze, kdyby vas to naaahodou zajimalo, jak to s touto alianci dopadlo, nakonec jsem veci vzala do vlastnich rukou, napsala jsem EXC-S diplomatickou notu, pohrozila jsem jim diplomaticky a valka byla zrusena. Od zachranenych mame velke diky za podporu. No a ja tedy dekuju vsem, co se kladne postavili k pomoci teto male a bezvyznamne alianci a presto nabidli svou pomoc. Diky.
takže mě zas nic :D:D:D:D | |
|
| |
Hellis
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 11:15 pm | |
| a kaj se | |
|
| |
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 11:19 pm | |
| | |
|
| |
Hellis
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 11:24 pm | |
| no pokání, ne? konzultace se svym svedomim | |
|
| |
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 11:40 pm | |
| | |
|
| |
almaris
Poeet p?íspivku : 88 Registration date : 20. 11. 07
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 11:50 pm | |
| - Hellis napsal:
- Takze, kdyby vas to naaahodou zajimalo, jak to s touto alianci dopadlo, nakonec jsem veci vzala do vlastnich rukou, napsala jsem EXC-S diplomatickou notu, pohrozila jsem jim diplomaticky a valka byla zrusena. Od zachranenych mame velke diky za podporu. No a ja tedy dekuju vsem, co se kladne postavili k pomoci teto male a bezvyznamne alianci a presto nabidli svou pomoc. Diky.
Tak z toho mam doopravdy radost . | |
|
| |
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 11:51 pm | |
| - almaris napsal:
- Hellis napsal:
Tak z toho mam doopravdy radost . =oo=oo=o=o=o=oo=o=o=oo==o=o faaakt? | |
|
| |
Hellis
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 11:57 pm | |
| Hele nee, bez svedomi je to spis lepsi lidi jako ja pak vsechno resej a jsou az moc soucitny | |
|
| |
| Předmět: Re: *°Q°* Sat Mar 01, 2008 11:58 pm | |
| | |
|
| |
divad
Poeet p?íspivku : 31 Registration date : 16. 11. 07
| Předmět: Re: *°Q°* Sun Mar 02, 2008 12:05 am | |
| nechci malovat čerta na zeď ,ale aby tahle aly nedojela na přílišnej soucit se slabšími... | |
|
| |
Hellis
| Předmět: Re: *°Q°* Sun Mar 02, 2008 12:35 am | |
| divad: proc? nikoho z vas to nic nestalo a me to zabralo jenom trochu casu. na nic sme nedojeli. tyhle aliance se zastala i A- WH. Ja na nich ocenuju s jakou slusnosti a uprimnosti nas oslovují. Odvaha by se mela odmenovat. Krom toho jsme zabranili, aby EXC-S ziskala suroviny a *Q* pro nas nejsou nebezpecni. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: *°Q°* | |
| |
|
| |
| *°Q°* | |
|