jaj
:D:D:D
to andy: to s tim skunkem znam,,,ale že ten skunk vyleze hned
:D:D
rybář chytí zlatou rybku:když mě tustíš,splním ti tři přání.ale má to jednu podmínku.Tvoje tchýně dostane vždicky dvakrát tolik.rybář přemíšlí.CHci obrovský dům s bazénem!!!!Pink!a stalo se,měl dům i bazén,jenže jeho tchýně měla dva domi a dva bazény.chci milion korun!!!Pink!!!A má minion korun,jenže jeho tchýně má dva miliony.Rybář se poškrábe na hlave a říká:CHci,abycfh měl taplotu 37stupní
JDOU DVA CIGÁNI A NESOU SKŘÍŇ.VIDÍ JE POLICAJT A MYSLÍ SI ŽE JU UKRADLI TAK JE ZASTŘELÍ. ZE SKŘÍNĚ VYLEZE CHLÁPEK A ŘÍKÁ: ZASRANÍ POLŮICAJTI KONECNĚ MAM NOVÝ AUTO A ONI MI HNED SESTŘELÍ OBĚ GUMI.
SEDÍ VRÁNA NA STROMĚ A JDE KOLEM¨LIŠKA A ŘÍKÁ CO TAM DĚLÁŠ? VRÁNA NA TO MACHRUJU A LIŠKA:MUŽU S TEBOU? JASNĚ TAK POĎ NAHORU. VYLEZE A JDE KOLEM MEDVĚD A ŘÍKÁ:CO TAM DĚLÁTE? ONY NA TO MACHRUJEM,MEDVĚD:MUŽU SVAMA? VRANA:JASNĚ POD NAHORU. MEDVĚDVYLEZE A NAJEDNOU SE VĚTEV UTRHNE A VRÁNA NAHOŘE MÁVÁ KŘÍDLAMA A VOLÁ: UŽ JSTE DOMACHROVALY.
pepiček s babičkou jdou do obchodu a pepiček uvidi na zemi stovku pepiček ji chtěl zvednout ale babička řekne pepičkovi co je na zemi to se nezbirá pepiček z babičkou jdou z obchodu a babička spadne pepičku pomoz mi ale pepiček řika co je na zemi to se nezbírá babičko
pepíček:
mami proč máš některé vlasy býlé?
maminka:
to je protože když mě zlobýš tak mi jeden vlas zbělá.
pepíček:
aha proto má babička celé bílé vlasy
učitelka:
janičko řekni 2 zájmena.
janička:
kdo já?
učitelka:
víborně máš jedničku
Honí lev dva policajty po městě. všichni doběhnou ke kašně a běhají kolem
dokola. Po chvíli jeden policajt zafuní: "Počkej, zastavíme se a chvíli si
vydechneme." Ten druhý: "Nemůžeme, vždyť nás dohoní a sežere!" -
"Nesežere, máme tři kola náskok."
Nekouřím, nepiju, ani sprostě nemluvím..
Di píči, zas mi ten vajgl spadl do piva!!!
Jedou na motorce dva chlapi.Jeden holohlavý a druhý beznohý.A holohlavý říka tomu druhému:HELE ŠLÁPNI NA TO AŤ MI TROCHU VLAJOU VLASY.
Pepíček s maminkou jsou u doktora.Pan doktor mamince sahá na prsa a ptá se:,,Copak dělám Pepo?" Pepík:,,Prohmatáváte mamince prso,jestli tam nemá nějakou bouličku" Doktor:,,Správně,no" Sáhne na břicho ,,a co dělám teď ? teď se musíte podívat jestli nemá nějakou bouličku na břichu" ,,A co dělám teď?" Teď se díváte,jestli nemá nějakou boulicku na pipince" Doktor se naštve a začne maminku šukat a ptá se ,,co dělám teď? A Pepík na to:,,Pěknou blbost maminka má sifilis"
Policajti zastaví na semaforu.....uviděj červenou a jeden řekne: "Teda Pepo tohle je hezká barva co...",uviděj oranžovou:"Ale tahle je hezčí," uviděj zelenou: " Teda ale o téhle není pochyb že je nej...,"padne zase červéna a řeknou: "Tu už jsme viděli tak jedem." :DDDDDDDDDDDD
PS: to ne já...ale to kámoš (posílal mi je)