Fórum aliance A-ROY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fórum aliance A-ROY

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Přenechám svůj účet na S9

Goto down 
AutorZpráva
Anonymn?
Anonymní

Přenechám svůj účet na S9 Empty
PříspěvekPředmět: Přenechám svůj účet na S9   Přenechám svůj účet na S9 EmptyThu Dec 27, 2007 12:50 pm

Ahoj,
kdybyste někdo věděl o někom, kdo chce hrát Travian, můžu mu přenechat svůj účet na S9. Popka cca 1500, 4 vesnice ....
Na S8 se mi s vámi hraje lépe a dva účty nejen že obhospodařovat nemůžu, ale na S9 už ani nechci.
Pokud by se nikdo nenašel, účet smáznu.
Zatím díky a do nového roku vše nej. Vkročte do 08 tou pravou nožkou.
A.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přenechám svůj účet na S9   Přenechám svůj účet na S9 EmptyThu Dec 27, 2007 1:23 pm

Ambrózie napsal:
Ahoj,
kdybyste někdo věděl o někom, kdo chce hrát Travian, můžu mu přenechat svůj účet na S9. Popka cca 1500, 4 vesnice ....
Na S8 se mi s vámi hraje lépe a dva účty nejen že obhospodařovat nemůžu, ale na S9 už ani nechci.
Pokud by se nikdo nenašel, účet smáznu.
Zatím díky a do nového roku vše nej. Vkročte do 08 tou pravou nožkou.
A.
Já si ho klidně vezmu jestli ti to nebude vadit
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přenechám svůj účet na S9   Přenechám svůj účet na S9 EmptyThu Dec 27, 2007 1:42 pm

OK, nevadí mi to. Chceš rovnou LogOn?
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přenechám svůj účet na S9   Přenechám svůj účet na S9 EmptyThu Dec 27, 2007 2:03 pm

Ambrózie napsal:
OK, nevadí mi to. Chceš rovnou LogOn?
jo klidne
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Přenechám svůj účet na S9   Přenechám svůj účet na S9 Empty

Návrat nahoru Goto down

Přenechám svůj účet na S9
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Fórum aliance A-ROY :: Volná diskuze :: Různé-
Přejdi na: